Imaxe de cabeceira
Deportes
Non vale furar por Alberto Franco Figueira Nº003

A liga é cousa de dous

O FC Barcelona perdeu o liderato por mor do empate contra o Almería de Lillo e a posterior vitoria do Real Madrid ante o Sevilla no Bernabeu a cal foi espectacular porque na primeira parte co gol es propia porta de Xabi Alonso o Sevilla adiantouse no marcador e así rematou a primeira parte, ao comezo da segunda o conxunto andaluz marcou o segundo gol deixando no marcador o resultado de 0-2, pero pouco despois chegou o primeiro gol do Madrid por parte de Cristiano Ronaldo e catro minutos mais tarde o segundo esta vez de Sergio Ramos, e así transcorreu boa parte do segundo tempo, ata que no minuto noventa e tres (xa no desconto) marcou Rafael Vandervart para o conxunto local o cal foi superior no parido con dezaseis tiros a porta e tres paus. Esta remontada épica fixo tolear ao Bernabeu no que se podía escoitar gritos como “así así así gana el Madrid” isto fixo que o proximo partido contra o Olympique de Lyon xa se vexa coma un encontro mais e sen importancia.